KoppaPatterns

Hei käsitöiden ystävä,
olen käsitöiden harrastaja ja vaatetusalan suunnittelutekniikkaan kouluttautunut käsityönopettaja.
Jo pitkään mielessäni on pyörinyt ajatus sivustosta, joka olisi kuin käsityöohjeiden koppa. Sieltä löytyisivät kaikki ne ohjeet, jotka ovat syntyneet vuosien ja lankojen kuluessa: sattumalta, kokeilemalla, kehittämällä, käytännön tarpeista tai silkasta inspiraation innosta! Olen valinnut mukaan pieniä, helppoja, hauskoja  ja käytännöllisiä käsitöitä – niin, että  voisit poimia itsellesi sopivan ohjeen ja kokea onnistumisen iloa. Näin Käsityöohjekauppa taipui Kopaksi.

Toivon, että löydät Kopasta mieleisesi ohjeen ja tulet käymään vielä monta kertaa uudelleen! Ahkeroin ja herkuttelen koko ajan uusien ideoiden parissa, – joten uutta on tulossa hyvää vauhtia.

Mukavia hetkiä käsitöiden parissa,

Satu

PS. Anna inspiraation viedä ja vinkkaa Kopasta omille käsityöystävillesi. Kuvia ja tarinoita käsitöistä on myös blogissani Onni Käsillä www.salaneulos.blogspot.fi

Elokuussa 2015 Koppaan avautuu myös Käsityöpuoti, josta voi hankkia valmiita uniikkeja käsityötuotteita lahjaksi, omaksi iloksi tai kodin kaunistukseksi. En tee tuotteita sarjatyönä, joten jokainen valmistuva käsityö on ainutlaatuinen ja yksityiskohdat vaihtelevat. Materiaalivalinnoissa pyrin hyödyntämään myös kierrätysmateriaaleja.

KOPPA PATTERNS

Koppa Patterns on rekisteröity tavaramerkki (rekisterinumero 263298). Koppa Patternsin mallit, työohjeet, kaavat ja valokuvat on tarkoitettu vain käsityöharrastajien yksityiskäyttöön. Niiden kaupallinen tai teollinen hyödyntäminen on kielletty ja ne ovat tekijänoikeuslain suojaamaa materiaalia (ks. käyttöehdot).